Ons team

In onze dierenartsenpraktijk DAP Servatius gaan we steeds te werk met veel enthousiasme en hebben we een groot hart voor dieren. U kan uw lieveling met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Dierenartsen

Guy Schouteden

Guy Schouteden

Al vanaf het begin van mijn studies in Gent was ik gefascineerd door de dierengeneeskunde in de praktijk. Vanaf mijn derde jaar begon ik tijdens de vakanties mee te gaan met een dierenarts en leerde zo de kneepjes van het vak.

In 1996 studeerde ik af en na wat ervaringen op te hebben gedaan in binnen- en buitenland, kreeg ik de kans om mij te vestigen in Diepenbeek, samen met Marc Vanderlinden en Marc Aerts in de Kogelstraat 43. In 2000 verhuisden we naar de Sint-Servatiusstraat en stopte Marc Vanderlinden met de praktijk.

Marc Aerts en ik hebben hier 25 jaar enthousiast samengewerkt, maar vanaf 1 oktober 2022 geniet hij van zijn pensioen.

Om up to date te blijven, volg ik ook geregeld bijscholingen.

Inge Biddeloo

Inge Biddeloo

Ik studeerde als dierenarts af in 1997 aan de Universiteit Gent. Na 8 jaar te werken in een dierenkliniek in Maastricht, besloot ik om mijn kennis in het onderwijs door te geven. Zo kon ik ook meer tijd doorbrengen met mijn 3 kinderen en mijn man, Guy Schouteden. Sinds 1 oktober 2022 vervoeg ik het team van dierenartsenpraktijk Servatius.

In mijn vrije tijd ga ik graag zwemmen, wandelen met onze Engelse Springer Spaniel Roef, volg ik hondenschool en geniet ik van gezelligheid met familie en vrienden.

Foto’s door Lenka fotografie.